metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Edek ~Edek (Gość)21.11.2016 20:27

Ale dlaczego nie jest napisane dlaczego nie odebrano? Proszę napisać co jest z pitolone i kiedy zostanie naprawione?

41

~PT ~~PT (Gość)21.11.2016 20:01

Nie dość że dziadowska dujezdniowa obwodnica, to budowana tak długo jakby miało byś z sześć pasów ruchu. Ale jak czytamy niektórym ta "aleja " się podoba - a co w niej takiego pięknego?

82

rozsądek ~rozsądek (Gość)21.11.2016 21:15

Oby za moment nie wyszły reklamacje studzienek. Piotrków ma ogromy problem z obsadzaniem studzienek, wpustów i dylatacji między torami kolejowymi. Ta cała "ekipa" powinna brać za to odpowiedzialność za techniczny stan jezdni i egzekwowanie reklamacji. Dwa jak to jest możliwe, że nikt nie kontroluje jakości odtworzeń po ingerencji w jezdnie?

31

jula ~jula (Gość)21.11.2016 21:26

Liczyć kary powinni za opóźnienia na dodatek oszukiwali na jakości materiałów

20

wkurzony na maxa ~wkurzony na maxa (Gość)21.11.2016 21:26

Guzik mnie obchodzi kiedy będzie otwarcie obwodnicy. Nie było jej tyle lat, więc i pół roku dłużej nic tu nie zmieni. Interesuje mnie kiedy będzie można pojechać normalnie ul. Wojska Polskiego. To skandal, żeby zamykać tak ważna arterię na tak długi czas. I nie wiedziec kiedy będzie otwarta. A jeszcze większym skandalem jest łojenie kierowców którzy jadą nie ul. Twardosławicką tylko ul. Wojska Polskiego. Niech mnie ktoś z panów wystawiających mandaty oświeci jaka jest różnica między jednym a drugim rondem ? To, że tak a nie inaczej wyznaczony jest objazd ? Równie dobrze było wyznaczyć objazd przez Wierzeje i łoić każdego kto jedzie inaczej. Bo zarówno Twardosławicka jak i Wojska Polskiego to taki sam plac budowy, więc różnica żadna. Zresztą nieetyczne jest przeciąganie otwarcia ulicy i walenie mandatami tych którzy mają już dość objazdu. Chyba, że akie jest założenie, że obwodnica ma na siebie zarobić. Zamknijcie więc jeszcze Twardosławicką i Słowackiego, a gwarantuję, że w ciągu miesiąca z mandatów uzbiera się na następny odcinek do ul Łódzkiej.
Dość tych jaj. Otwierać ulice!! I co to znaczy, że "nie wiadomo kiedy" ? Nosz do jasnej ciasnej. To od czego są ci urzędnicy ? Od "niewiedzenia" ? To kto jest właścicielem terenu, zleceniodawcą i nadzorcą inwestycji ? No chyba nie ksiądz proboszcz ?

61

Gal ~Gal (Gość)21.11.2016 14:21

A kiedy remont Roosevelta i Żelaznej do chole*y.

150

ocet krawczyński ~ocet krawczyński (Gość)21.11.2016 22:12

Czy będzie festyn i zarzympolą Fakiry?

71

derty ~derty (Gość)21.11.2016 22:13

a ja przez Wojska Polskiego jeżdże i leje na znaki skoro asfalt wylany

53

kikj ~kikj (Gość)21.11.2016 22:51

Śmiesznie długa wydaje się być ta obwodnica jadąc od Modrzewskiego aż do Wojska Polskiego :P Ale fakt, drzewa są tak dziwnie posadzone, nie wiem kto to tak wymyślił. A i chyba wolę dostać te 50 zł mandatu aniżeli jechać przez Twardosławicką i rozwalić auto na tych dziurskach, nie mówiąc już o kilku jaśnie panach, którzy zostawiają swoje wielkie fury kupione na kredyt niemal w całości na jezdni, bo co se będzie stawiał na podjeździe, przecież kostkę sobie uszkodzi.

140

Rosa ~Rosa (Gość)21.11.2016 22:52

Może się nie znam, ale jakaś wąskawa jest ta obwodnica.

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat